Älskade, fina stad!

 
Som ni kanske märker har jag inte jättemycket tid över till att skriva här, men försöker få ner några rader så fort jag har tid.
 
Tänkte berätta lite om de senaste dagarna,
Lördag- vaknade jag med bultande huvudvärk efter fredagens utekväll och det var det värt ska jag säga. Vi hade fantastiskt kul och jag ser redan fram emot en repris. Jag och Christine tog det ganska lugnt eftersom vi båda var trötta, vi var och tittade på Freedom Tower eller ja, One World Trade Center som den nu heter och sedan åt vi lunch och shoppade.
 
Söndag- hela dagen bestod av shopping och vi hittade så mycket fint, tänker visa allt på bild senare men vill inte bomba min instagram med den typen av bilder. Totalt shoppade vi nog i ca. 10h, så det är ett heltidsjobb att shoppa här.
 
Måndag- igår var det första dagen i min ny klass, bytte eftersom jag ville ha samma schema som Christine så att vi kan göra saker tillsammans på dagarna också. Vi hade "leveltest" för att se hur vi ligger till, lite som Nationella proven som man hade på gymnasiet fast mycket svårare såklart.  Efter skolan gick vi till en salladbar för att för en gång skull äta hyfsat nyttigt. Jag lyckades äntligen hitta en butik som har ett bra utbud av frukt och det kändes som jag var i himmelriket. 
 
Vi gick förbi Grand Central igår och det var helt magiskt, jag blev helt stum för det var så fantastiskt fint, precis som i filmerna. 
 
När detta skrivs är klockan sju och jag ska vid åtta möta upp Christine för att gemensamt gå till skolan och när skolan är slut kvart i tolv ska vi åka till SOHO för lunch och shopping. Är verkligen glad över att jag funnit en vän som älskar shopping lika mycket som
 jag, samtidigt som hon är väldigt rolig och trevlig att umgås med.
 
Som jag sa till Christine igår, "ju mer jag ser och ju mer tid jag spenderar här, desto mer vill jag stanna". Och när jag tänker på att jag ska åka hem nästa lördag värker mitt hjärta, men jag vet att jag kommer återvända väldigt snart igen, till min fina, älskade stad! 
 
Love, Josefine
 

Sky Room

 
Igår fredag var en av de roligaste dagarna hittills, dagen började med skola för att sedan avrundas med en fantastisk utgång på en av New Yorks alla klubbar.
 
Vi åt middag på Olive Garden för att fira att Silvia fyllde 24 år, jag ordnade så att personalen kom ut med chokladtårta och sjöng för henne och det slutade att alla på restaurangen sjöng.
 
Efter att god mat och gott vi begav vi oss några kvarter bort för att besöka Sky Room, vilket är en  nattklubb på 33:e våningen. Först höll vi på att inte komma in eftersom det var fullt men jag slog på min svenska charm, så vi kom in ändå. 
Vi skålade i champagne och dansade i flera timmar och det var så kul, det var mest New York-bor som var där vilket gjorde det ännu mer kul. Det var lätt en av de bästa utekvällarna jag någonsin haft.
 
Jag ska snart möta upp Christine för brunch och shopping, ska bli skönt att ha en dag ledig från skola och bara vara.
 
Kram

Sammanfattning

 
Mycket har hänt de senaste dagarna och därför har jag inte haft tid att skriva här. Berättar lite kortfattat vad som hänt.
 
Onsdag- vi var i SOHO och shoppade och sedan åt vi på New Yorks första pizzeria, Lombardi's och pizzorna var så stora, och goda.
 
Torsdag-
efter
skola och middag var på en rooftop nära vårt hotell och drack frozen daiquiris. Väldigt trevligt och goda drinkar.
Det är svårt att lägga in bilder när jag bloggar från ipaden eftersom att det innebär att jag först måste lägga in
dem
på Instagram. Om och när jag får tillgång till en dator lovar jag därför en bildkavalkad.

Breathtaking

 
Igår var första riktiga dagen i skolan och vi fick t.om. läxa så de som tror jag är här på semester tror fel. I min klass är det människor från Brasilien, Japan, Schweiz och Korea. Väldigt spännande att få höra om deras liv i deras hemländer, skiljer väldigt mycket mot mitt liv hemma.
 
På kvällen gick jag och Christine, en tysk tjej som jag lärt känna här till Olive Garden för middag och det var så gott. Bruschetta och pasta med oxfilé, det var så himla mycket mat så vi var tvungna att lämna nästan hälften. Sedan drack vi ett sådant gott vin, måste ta reda på vad det hette. 
 
På vägen tillbaka gick vi igenom Bryant Park och det var fantastiskt, jag blir helt stum av alla fina vyer här. Jag älskar New York så himla mycket och önskar jag kunde stanna för alltid.

Breathtaking

 
Igår var första riktiga dagen i skolan och vi fick t.om. läxa så de som tror jag är här på semester tror fel. I min klass är det människor från Brasilien, Japan, Schweiz och Korea. Väldigt spännande att få höra om deras liv i deras hemländer, skiljer väldigt mycket mot mitt liv hemma.
 
På kvällen gick jag och Christine, en tysk tjej som jag lärt känna här till Olive Garden för middag och det var så gott. Bruschetta och pasta med oxfilé, det var så himla mycket mat så vi var tvungna att lämna nästan hälften. Sedan drack vi ett sådant gott vin, måste ta reda på vad det hette. 
 
På vägen tillbaka gick vi igenom Bryant Park och det var fantastiskt, jag blir helt stum av alla fina vyer här. Jag älskar New York så himla mycket och önskar jag kunde stanna för alltid.

Tuesday

 
Jag vaknar väldigt tidigt på morgonen här, kanske är det så att jag äntligen blivit en morgonmänniska.  Hoppas att så är fallet.
 
Skolan börjar inte förrän 14.15 och trots det har jag redan hunnit med väldigt mycket, jag har hunnit städa och fixa ordning bland mina kläder. Jag har också hunnit med en sväng på gymmet, känner mig väldigt hurtig. Snart ska jag ta en dusch för att sedan gå på jakt efter en nyttig, god, laktosfri frukost och det är i princip omöjligt här, men skam den som ger sig. 
 
Innan skolan tänkte jag titta lite i affärer och få en stor härlig dos av inspiration.
Jag ber om ursäkt  för att inläggen är tråkiga men jag har varken tid eller lust att sitta och blogga i flera timmar utan detta är för att mina närmsta ska veta vad jag gör om dagarna. 
 
Love, Josefine! 

First day in school

 
Igår var det första dagen i skolan, blev upphämtad i lobbyn av en lärare från skolan för att sedan gå gemensamt till skolan som ligger precis vid Times Square, så det tar inte mer än 5-6min att gå dit från hotellet.  Vi började med sk. "placement tests" så att de skulle se våra kunskaper och veta i vilken klass vi skulle gå i. Av alla nya var det jag som fick bäst resultat och kommer därför hamna i en klass med personer som har varit här i flera veckor/månader. Vi fick även våra schema och jag blev väldigt nöjd med mitt, mån,ons, fre 8.30- 11.45 och tis, ons 14.15-17.30
 
Efter att skolan slutat åkte jag med Anica och Katie till Little Italy för att äta pasta och som vanligt valde jag en Carbonara och den var så god. Vi gick även förbi Chinatown och det är inte riktigt min "cup of tea", väldigt smutsigt.  Efter ett par timmar tog vi en taxi tillbaka till hotellet.
 
Igår kväll var tanken att jag skulle gå ut och äta middag tillsammans med ett helt gäng tjejer men efter all onyttig mat sa min mage stopp och jag hade sådan kramp att jag knappt kunde röra mig, så jag fick tyvärr stanna på mitt rum. 
 
Min rumskompis Mitsuko kom senare och då låg vi och pratade i flera timmar, intressant hur kulturerna i olika länder kan skilja sig så mycket. 
 
 
   

Ensam Shoppinh

 
Startade dagen med en kaffe från Starbucks som ligger rakt över gatan. Efter jag fått min kaffe började jag gå mot Macy's eftersom det var där jag tänkte börja min shopping, dessvärre visade det sig att de inte öppnade förrän 11. Jag satte mig därför utanför på Herald Square för att dricka min kaffe i lugn och ro, när solen gick i moln blev det väldigt kallt och jag bestämde mig för att gå tillbaka till hotellet för att hämta upp mina handskar.
 
När klockan slog elva började äntligen min shoppingrunda, jag gick och tittade i butiker konstant fram till 19.30 med undantag från lunch.
 
Jag har ännu inte lyckats få kontakt med så många från min skola eftersom den inte börjar förrän imorgon, dock har jag funnit en vän på Louis Vuitton som jag eventuellt ska träffa i helgen. Gissa vad vi ska prata om då? 
 
Människorna här är så mycket mer trevliga än vad de är i Sverige, man får otroligt god service och de gör verkligen ALLT för sina kunder. Alla är så hjälpsamma, står man en stund och funderar på vilket håll som är vilket kommer det alltid fram någon och frågar vad det är man behöver hjälp med. 
 
Jag har bara pratat engelska  hela dagen och det börjar redan flyta på bättre, vilket är skönt för det är jobbigt att vara begränsad och inte kunna säga det man vill.
 
Jag älskar redan mitt liv här i New York och önskar av hela mitt hjärta att de tre veckorna kommer gå långsamt.

Benefits

 
Fördelarna med att vara blond och svensk i New York är många.
 
  • Gå före i köer
  • Fick en gratis diet coke
  • Fick en extra donut
  • Blivit erbjuden jobb
Förhoppningsvis är det för att jag är ganska trevlig också!

Japan

 
Igår när jag lagt mig i sängen för att blogga och skypa så öppnas dörren och in stiger en tjej. Vi började prata och trots hennes skakiga engelska lyckades jag förstå att hon var från Japan och var runt 20 år.  Jag hade redan innan räknat ut att det var en asiat jag skulle bo med eftersom att här stod en massa whitening produkter. Jag valde att bo i dubbelrum eftersom jag tänkte att det kunde vara bra och ett lätt sätt att lära känna någon eftersom jag reser själv. Vi får se hur det går, fortsättning följer! 
 
Trots helt okej sömn i natt är jag fortfarande fruktansvärt jetlagad.
 
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning och sedan ska jag bege mig ut.
Kram 

Kär på nytt

 
Efter jag anlänt till hotellet träffade jag två tjejer från Düsseldorf i hissen, vi bestämde oss för att vi skulle mötas upp för lite sightseeing, pepsi Max jakt och middag. När vi skulle avsluta med middagen orkade jag knappt sitta upp längre och därför begav jag mig tillbaka till hotellet, köpte med mig en hamburgare på vägen.
 
Det känns i kroppen och i huvudet att jag endast sovit3 hpå två dygn, ska verkligen bli skönt att få sova. Längtar till att få vakna upp av trafiken och människorna utanför, eller utanför kanske man inte kan säga när man bor på 16:e våningen.
 
Imorgon ska jag bege mig till 5th Avenue för att shoppa och inspireras av alla fina skyltfönster. 
 

Problem i passkontrollen

 
Äntligen har jag landat, är på väg in till Manhattan tillsammans med Hilde och hennes väninnor. Känns faktiskt skönt att redan ha träffat någon och som jag kanske ska träffa igen senare. 
 
Vid passkontollen var jag nära på att inte komma in i landet eftersom jag inte alls är lik mig på passet, idag är jag blond och då var jag brunett med långt hår. Fick svara på en massa följdfrågor och på darrande röst lyckades jag trycka fram de engelska orden.
 
Detta publiceras också i efterhand eftersom jag inte har tillgång till internet, kommer nog göra så under hela resan för att inte glömma bort att berätta något för er.
 
Love , Josefine 

På resande fot

 
Förlåt, för att jag inte hann uppdatera er igår eller imorse. Jag har haft fullt upp som ni kanske förstår. Klockan ställdes på tre i natt och sedan hämtade mina föräldrar upp mig för att sedan bege oss över bron till Kastrup. Vid åtta gick min första flight med destination Arlanda. Flyget från CPH var något sent men eftersom mitt flyg till New York inte skulle gå förrän 10.30, alltså ca 1,5h senare gick jag i lugn och ro på Arlanda och tittade i butiker och pratade i telefon. Sedan slår det mig att det kanske kan vara bra att kolla på skärmarna för att få reda på vilken gate det är, då blinkar det och står "go to gate"  jag blev helt skräckslagen och börjar gå fortare, när jag sedan inser att gate F62 är längst bort börjar jag gå ännu fortare för att sedan springa. Andfådd och varm kommer jag fram i tid och då får jag veta att flighten är överbokad, 2 personer kommer inte få plats. Det gör mig lite stressad men jag står redo när dörrarna öppnas och springer till min plats. Tack och lov hamnade en norsk, trevlig kvinna bredvid mig och vi har pratat massor om allt och inget.     
 
När detta skrivs sitter jag i luften och är om 30 min redo att möta New York igen. 
(Detta publicerasi efterhand eftersom jag inte har tillgång till internet på planet)
 
Kramar från en förväntansfull Josefine, redo att möta sin favoritstad!

Förlåt!

Jag är ledsen för att jag inte hunnit skriva här på ett par dagar, det har varit mycket jobb och sedan har jag spenderat mycket tid med mina fina vänner nu innan jag ska åka. Därför har min blogg prioriterats bort och när detta publiceras är jag och träffar en annan fin vän som jag gärna vill spendera tid med innan jag åker.
 
Jag kommer eventuellt försöka hinna skriva något litet senare ikväll, annars kommer jag givetvis uppdatera er imorgon och är jag riktigt morgonpigg på lördag kommer även ett inlägg då, ett sista inlägg från Sverige. Pirrar till i magen bara jag skriver det, det känns som en evighet sedan som jag bokade min resa men äntligen är det dags.
 

Pre-shopping

Jag värmer upp med lite "pre-shopping" inför New York. Eftersom jag har blivit ett materialfreak kommer jag även berätta i vilka material de är tillverkade i, för en del är det nog totalt ointressant men det säger väldigt mycket mer om ett plagg än vad man tror. Sedan är det ju skillnad mellan bomull och bomull, om ni är intresserade berättar jag gärna mer om det någon annan gång.
 
 
En marinblå stickad kofta i 100% bomull med dekorativa guldknappar, från NewHouse.
 
 
Sköna baslinne med fina detaljer i spets, 70% silke och 30% bomull från danska Rosemunde.
 
 

Packlista del 1

Jag har ett stort kontrollbehov och det är en av anledningarna till att jag älskar listor, jag gör listor till allt. Känslan när man bockat för allt på listan är fantastisk, mer listor åt folket!
 
Jag tänkte därför dela med mig av en av mina viktigaste listor inför resan och utan allt förbockat på listan kommer jag inte längre än till Kastrup.Jag kommer dela med mig av de andra delarna av listan vid ett senare tillfälle.
 
 
 

10 saker ni inte visste om mig

Jag har förstått på min statistik att det inte bara är familj och vänner som läser, därför tänkte jag att ni andra skulle få lära känna mig lite bättre och vad vore inte bättre att göra det med en lista med tio, kanske lite udda saker om mig.
 
 Jag...
  1. ...älskar Pepsi Max- jag dricker Pepsi Max i princip varje dag och gör jag inte det blir jag trött, irriterad och får ont i huvudet.
  2. ...gillar inte husmanskost- jag går mot strömmen och är inget större fan av det svenska folkhemmets favoritmat. Visst en och annan köttbulle går väl ner ibland, men det är inget som läggs på tallriken om jag själv får bestämma.
  3. ...är laktosintolerant- jag har varit det i ca. 5-6 år och har fortfarande inte vant mig, hemma är det lätt att byta ut mjölkprodukterna till laktosfria men när man är borta är det inte lika lätt och jag vill inte vara den som är jobbig och ska ha specialkost.
  4. ...har aldrig druckit mjölk- jag har aldrig någonsin druckit ett glas mjölk, givetvis blev jag tvingad att smaka som barn men endast en liten klunk och sedan klarade jag inte mer.
  5. ...ville bli tandläkare som liten- när alla andra ville bli frisör, veterinär, sångerska osv. så ville jag bli tandläkare eftersom jag tyckte att det var så kul att gå dit.
  6. ...har ingen konstnärlig talang- jag har alltid önskat att vara duktig på att sjunga, dansa, måla, pyssla osv. dessvärre är jag ett hopplöst fall trots jag övat och aldrig gett mig.
  7. ...älskar att bada- jag startar varje dag med ett bad, givetvis med tända ljus och någon härlig shower gel. Jag vaknar till och får en lugn stund där jag laddar inför kommande dag.
  8. ...älskar sushi- provade sushi för första gången för två år sedan och älskade det från första biten, jag äter därför sushi minst 1-2 gånger per vecka.
  9. ...tycker att ett hem ska dofta gott- jag överdoserar därför diverse doftspray, jag har speciella dofter som sitter i vägguttaget och "puffar" ut doft med jämna mellanrum. 
  10. ...föredrar att läsa dagstidningen i pappersform- Iphone och Ipad i all ära men jag föredrar att läsa dagstidningen i pappersform, alla andra tidningar också för den delen.
 

 

1 vecka

Om exakt sju dagar vid den här tiden sitter jag på ett plan över Atlanten, med slutdestination New York. Det återstår endast sju dagars arbete innan jag går på min längsta ledighet  sedan jag var 15 år gammal och det känns helt surrealistiskt.  I tre veckor ska jag insupa allt vad min favoritstad har att erbjuda och man kan tro att det är shoppingen som får mig att längta allra mest, men så är det inte. Det jag längtar efter allra mest är att få stiga ur taxin på 8th Avenue och känna doften av New York,checka in på hotellet, slänga mig på sängen och titta ut genom fönstret på 17:e våningen. Gå ner och köpa en kaffe  för att sedan traska iväg till Central Park, sätta mig på en parkbänk och titta på människor och bara njuta! Det är vad jag längtar efter allra mest, inte stressa utan bara njuta av min vistelse.
 
 
 
 

Skönhetsfavoriter del 2

När detta publiceras befinner jag mig på mitt arbete, så bra att det finns en funktion där man kan tidsinställa inlägg.
 
 
Teint Resist Foundation, Yves Saint Laurent-  har genom åren provat hur många olika foundations som helst och hittills är denna den absolut bästa jag provat. Konsistensen är lätt och smälter lätt in i huden, den lämnar ett naturligt resultat. Den unika forumulan gör så att den håller hela dagen och återlämnar inga rester på kläder eller andra textiler som kan tänkas komma i kontakt med din make. Till vardags applicerar jag med en foundationborste och till fest när jag vill ha ett mer täckande resultat använder jag istället en svamp.
 
Foundation Brush 3, Lancôme- lika viktigt som man har bra produkter är det att man har bra redskap. Den här penseln är den i särklass bästa på marknaden, den har hår i syntet och rengörs enkelt någon gång i veckan med en mild ansiktstvål. Just när man ska välja borstar/penslar ska man tänka att man använder syntet till flytande make-up och naturhår, (t.ex. get) till fasta produkter så som ögonskuggor.
 
Coco Mademoiselle, Chanel-  för ca. 2 år sedan testade jag denna parfym för första gången och det har kommit att bli min nya signaturdoft. Det är en av Chanels storsäljare och jag förstår varför.  Jag har svårt att tänka mig att jag kommer byta ut den, inte under de närmsta åren i alla fall.
 
Microshadow, Muffin, Make Up Store- detta är den bästa allround ögonskugga som du kan tänkas äga, den är perfekt både till din dag- och kvällsmake. På dagtid använder jag den som en vanlig ögonskugga tillsammans med en ljusbrun skugga och på kvällarna använder jag den för att ljusa upp i ögonvrån eller för att "highlighta" delar som jag vill framhäva.
 
Volupté Sheer Candy, Yves Saint Laurent-(silverhylsa) jag är en läppglanstjej och detta är det i särklass det bästa jag provat. Det håller länge och ger lagom, fin glans till läpparna.  Eftersom det är återfuktande kan man därför använda det trots att läpparna är torra och ändå uppnå ett fantastiskt resultat. 
 
Rouge Voulpté, Yves Saint Laurent-(guldhylsa)  det är heltäckande och eftersom det har en krämig konsistens är det lätt att applicera. Det är dessutom lätt att applicera. Ett  väldigt bra läppstift helt enkelt!
 
Eye Pencil, Vanilla, Make Up Store- en perfekt räddare för trötta dagar, den öppnar upp ögat och gör att jag ser piggare ut. Tycker att alla borde ha en i sin ägo.

Skönhetsfavoriter

Som jag tidigare nämnt är jag väldigt intresserad av skönhetsprodukter och provar därför en hel del. När man provar olika varumärken hittar man nya favoriter ganska ofta och därför kan mina favoriter se helt annorlunda ut om två månader. Tänkte visa mina favoriter just nu och berätta lite kort om dem, jag tänkte att jag skulle dela upp dem i två inlägg, ett med kropp/ansiktsprodukter och en med make-up.
 
Jag tänkte jag börjar med mina favoriter när det kommer till kropp/ansiktsprodukter.
 
 
  
 
Moroccanoil Light Oil Treatment- jag hakade på trenden med Moroccan i höstas och är helt fast, den har gjort under med mitt torra, tunna skandinaviska hår. Detta är en produkt som jag håller hårt i och inte kommer byta ut i första taget. Jag har tidigare provat håroljor från andra märken men ingen kan mäta sig med denna.
 
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner - jag blev helt såld oljan och efter goda rekommendationer från en vän bestämde jag mig för att prova. Jag var inte helt övertygad från början eftersom jag inte tyckte att shampoot "skummade" tillräckligt, sa detta till min frisör och hon rekommenderade mig att tillsätta mer vatten vid användning. Sagt och gjort, nu är jag även såld på dessa produkter och släpper inte dessa om det inte skulle komma ut en ny "mirakelprodukt" på marknaden.
 
Shea Body Scrub, Body Shop- jag har väldigt torr hud, speciellt nu på vintern. Har man torr hud är det viktigt att avlägsna gamla hudrester och det gör man bäst med att skrubba/peela hela kroppen 1-2 gånger i veckan. Just denna är oljebaserad vilket är perfekt när man är torr, jag tycker att doften är unisex och passar därför både män och kvinnor. Vill man ha maximal effekt så rekommenderar jag att man använder "skrubbhanskar". Det är viktigt att man återfuktar med en bra kräm.
 
Vitamin C Energising Face Spritz, Body Shop- en favorit in handväskan eftersom att den är fuktighetsbevarande, känner man sig torr under dagen eller bara vill fixera make-upen är denna perfekt.
 
Skinfood, Weleda- ett måste i alla badrumskåp, räddaren i nöden för torr hud. Perfekt till torra armbågar, fötter, händerna eller på torra partier i ansiktet. Är dessutom ekologisk, vilket alltid är ett plus i kanten.
 
Deo Pure Roll-on, Biotherm- frisk, neutral doft och torkar snabbt. Plus i kanten för att den är fri från parabener.
 
Lait Corporel Bodylotion, Biotherm- denna tillför massor med fukt, trots detta är den ganska lätt i konsistensen och går in i huden fort. Den har en frisk doft av apelsin och grapefrukt och även denna produkt är fri parabener.
 
Aquasource Nuit, Biotherm- denna fantastiska nattkräm lanserades förra sommaren och sedan dess har jag använt den varje natt. Det är som en gelé och går in i huden direkt, under natten motverkar den hudens vattenförlust. Precis som de flesta av Biothermsprodukter har den en frisk doft och är parabenfri.

New York

Fick en kommentar där någon undrade vad jag skulle göra i New York och tänkte därför dela med mig av det till er.
 
Ni vet när man har sådär skyhöga förväntningar på något? Eller när man har en klar bild i huvudet hur allt ska vara? Oftast blir det aldrig som man föreställt eller tänkt sig, man blir istället missnöjd och besviken. Precis så var det för mig när jag besökte "shoppingens mecka" för första gången i september/oktober 2011, jag hade länge drömt om New York, byggt upp i mitt huvud hur staden i mina drömmar skulle vara. Till min glädje infriades alla mina förväntningar och allt det jag byggt upp, det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan den resan har New York haft en speciell plats i mitt hjärta och jag har vetat att jag kommer att återvända många gånger.
 
Jag har många gånger längtat och drömt mig tillbaka och sent i höstas blev min abstinens alldeles för stor, jag slog därför slag i saken och bokade därför en tre veckors lång semester till min favoritstad. De som känner mig vet att jag är en väldigt rastlös person och vill ha flera bollar i luften, därför tänkte jag att det vore perfekt att slå två flugor i en smäll och även förbättra min engelska under min vistelse "over there". Jag bokade alltså även en kurs i engelska som jag kommer att gå ca.4 timmar varje dag, måndag- fredag.
 
Denna gång kommer jag inte ha någon respartner, utan jag kommer att åka själv. Givetvis är jag fylld med förväntningar och även med lite nervositet, annat vore konstigt. Jag är helt säker på att jag kommer klara mig utmärkt, skulle jag inte göra det är det ju inte värre än att jag får boka ny flygbiljett hem.
 
 
 

Välkomna!

Jag antar att det främst kommer vara min familj och vänner som kommer att följa min blogg, men om det mot förmodan skulle vara någon annan som hittar hit tänker jag därför ändå berätta lite kort om mig själv.
 
Mitt namn är Josefine Roth och jag är 22 år gammal, jag är bosatt i Malmö. Jag har en stor förkärlek för det vackra och fina här i livet och är därför väldigt intresserad av mode, inredning och make-up.  En av de bästa känslorna jag vet är när man precis inhandlat något man suktat efter en längre tid. Något annat jag uppskattar är god mat och diverse sötsaker och för mig är det viktigt att träning ska vara något kul och inte ett ont måste. 
 
Jag kommer om 10 dagar att göra ett av mina livs häftigaste resor, jag ska bege mig till andra sidan av Atlanten, nämligen till New York och där ska jag stanna i tre veckor.
 
Jag lovar att dela med mig av så mycket som möjligt från min resa och även ge er små tips.
  
 

Josefine Roth

Skönhet, mode, inredning

RSS 2.0