Bloggpaus

Jag kom i söndags hem från mitt livs äventyr, här hemma har det redan hunnit hända väldigt mycket och jag kommer därför under någon vecka ta en paus härifrån för att sedan komma tillbaka med massor med bilder och inlägg från New York.
 
Love, Josefine!

New Ark

Sitter på new ark och väntar på min flight som ska ta mig tillbaka till Sverige eller ja, Köpenhamn. Tårarna gick inte att hålla tillbaka när jag sa hejdå till Christine och när bilen körde ut från Manhattan och jag kunde se skyskraporna längre och längre ifrån var det oundvikligt igen. Jag har haft de tre bästa veckorna i hela mitt liv, det går inte att beskriva med ord, inte ens bilder kan visa vilken fantastisk resa jag har haft i världens bästa stad. Jag längtar redan tillbaka! 
 
Love, Josefine! 

Michael Kors

 
Igår efter skolan begav vi oss ut på en shoppingrunda för att hitta kläder inför kvällens stundande party, och det blev en del impulsköp som jag är väldigt nöjd med. Bilder på det jag shoppat kommer att komma när jag är tillbaka i Sverige.
 
Jag bjöd sedan in till en fördrink på mitt rum och sedan begav vi oss Downtown för att besöka en nattklubb, det var ett annorlunda ställe som jag förmodligen inte kommer att besöka igen men vi hade väldigt trevligt ändå. Sedan begav vi oss vidare till en annan bar/nattklubb och det var ett ställe mer i min smak, efter någon drink för mycket satte vi oss i en taxi tillbaka till vårt hotell.
 
Idag hade Christine och jag bokat in oss på en salong för att fixa våra hår, det visade sig att det är samma salong som Michael Kors använder till sina modeller inför New York Fashion Week. 
 
Nu är jag tillbaka på hotellet för att titta på film och bara ta det lugnt, är så trött efter de senaste dagarna.
 
 
Love, Josefine

Senaste dagarna

 
De senaste dagarna har det varit fullt upp med skola och massa andra saker, kommer inte ihåg exakt vad vi gjort de olika dagarna men ska ändå försöka sammanfatta.
 
Vi har varit i Central Park och det är så magiskt fint där och kul att äntligen få se den berömda fontänen på riktigt, vi kastade i vars ett mynt för att önska oss något som vi vill ska slå in.
 
Vi har hunnit besöka Shake Shack i Madison Square Park, där åt jag en av de bästa hamburgarna någonsin. Det var enkla, fräscha smaker och det bästa av allt, köttet var rött i mitten och de som känner mig vet att jag är svag för rött kött.
 
Shoppa behöver jag väl inte ens nämna att vi gjort?!
 

Dreams

 
Jag har glömt att berätta för er att jag haft min första dröm på engelska och det var väldigt häftigt att vakna upp dagen efter och inse att man haft en dröm på ett annat språk än sitt modersmål. 
 
Eftersom jag inte träffat en enda svensk under min resa så blir det ju att jag pratar engelska hela dagarna, förutom när jag pratar med mina kära där hemma. Så ofta tänker jag på engelska och ibland råkar jag tom. skriva på engelska för att det går av bara farten.
 
En av de  sakerna jag var mest orolig för innan jag kom hit var att jag inte skulle kunna säga det jag ville eller inte kunna skämta, men det har gått väldigt bra och alla förstår vad jag säger trots att min engelska inte alltid är perfekt.

SOHO

 
Idag var det den roligaste dagen i skolan hittills, vi hade många roliga diskussioner och man märkte väldigt tydligt hur de olika kulturerna spelar roll. I min nya klass är jag ensam från Europa, de andra är ifrån Asien och Sydamerika. Det är så spännande att få höra om deras liv och vad de gör i sina hemländer, för det är minst sagt stora skillnader mot mitt liv i Sverige. 
 
Efter skolan åkte Christine och jag till SOHO för shopping och ännu en gång pizza på Lombardis, Amerikas äldsta pizzeria. Idag var det make-up och Marc Jacobs som stod på schemat och vi lyckades även idag infria alla våra önskemål. Shoppingen är som ni kanske förstår något utöver det vanliga, den är helt fantastisk.  
 
Vi gick även förbi Perry St. för att få se Carrie Bradshaws trappa och det var fantastiskt att få se trappan som man sett i alla avsnitt av Sex and the City.
 
Efter många dagars shopping kände vi oss trötta och kände att en lugn kväll på hotellet vore på sin plats, för att sedan fortsätta med diverse aktiviteter imorgon.
 

Josefine Roth

Skönhet, mode, inredning

RSS 2.0