Leather Accessories

Jag har på senaste tiden fått "dille" på läderarmband i diverse olika utförande. Dessa nedan hade mer än gärna fått pryda min handled, sätter guldkant på vilken outfit som helst.
 
 
Mulberry
Louis Vuitton

Balenciaga
 
 

Update

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men tänker att det är lättast i kronologisk ordning för att inte röra till det.
 
12 maj återvände jag till Sverige efter tre helt fantastiska veckor i mina drömmars stad, New York. Redan där och då började radikala förändringar och jag bestämde mig för att jag skulle flytta.
 
Helgen därpå var det Eurovision Song Contest Final i Malmö Arena, vilken jag besökte med min lillasyster. Natten blev lång och vi besökte i princip Malmös alla klubbar, en riktig helkväll med andra ord.
 
Jag skrev på papper för mina nya lägenhet, sålde den tidigare. Flyttade tillfälligt hem till föräldrarna, där jag blev bortskämd som aldrig förr. 
 
Brevet innehållandes mitt antagningsbesked till IHM Business School kom, jag antogs och blev därför i september student.
 
Midsommar firades på Västkusten, Bovallstrand närmare bestämt, med fina vänner, alldeles för mycket mat och alkholhaltiga drycker. Mitt bästa midsommarfirande någonsin, ett firande som höll på i tre dagar.
 
1 juli är en av de bästa dagarna i mitt liv, jag fick nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Jag bytte stadsdel, från Slottstaden till Västra Hamnen. 
 
Sommaren bestod av jobb, fester och middagar. Under sommaren träffade jag också väldigt mycket nya människor, människor som har kommit att bli några av mina allra närmsta och finaste vänner. Blir helt varm i mitt hjärta när jag tänker på hur fina vänner jag är välsignad med.
 
Hösten kom, september likaså, jag blev student på högre läroverk. Jag som längtat sedan studenten 2010, äntligen var det min tur att också få sätta mig i skolbänken och dessutom få läsa något som jag verkligen älskar och brinner för.
 
Hösten rullade på, förutom studier och arbete kantades den av stunder och skratt tillsammans med vänner. 2014 började med en resa till paradiset, Mexico. Sol, bad och goda drinkar stod på menyn i två hela veckor. Väl hemma i ett snötäckt Sverige påbörjade jag det som jag längtat efter hela hösten, nämligen min 8 veckor långa praktik/internship på ett ledande företag inom distribution av makeup, hår- och hudvård. 
 
Måndag- fredag jobbar jag alltså med skönhet, lördag-söndag är det inredning och mode. Jag kunde inte varit mer nöjd, jag får nästan nypa mig i armen över hur lyckligt lottad jag är.
 
Jag känner mig innerligt tacksam för alla fina människor i min omgivning och vill bara säga tack för att ni finns, inspirerar mig och peppar mig. TACK!
 
Love, Josefine!
I brist på bilder här och nu, publicerar jag endast en bild. Lovar att det kommer fler som summerar mina nio senaste månader vid ett senare tillfälle. 
 

Back on track!

Efter nio månader har jag åter beslutat mig för att börja skriva här igen. Jag har funnit inspirationen till skrivandet igen, vilket känns väldigt roligt och jag vill gärna dela med mig av mitt liv till er. Både till nära och kära, men även till andra nyfikna själar. 
 
På dessa nio månader har det skett väldigt stora förändringar i mitt liv, endast åt det positiva hållet. Kommer återkomma med en uppdatering lite senare under dagen.
 
Love, Josefine
 

Josefine Roth

Skönhet, mode, inredning

RSS 2.0